Mahkumlara Tek Tip Kıyafet Uygumalası

Bugün yayınlanan 696 nolu KHK ile “Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar” nedeniyle cezaevinde hükümlü ve tutuklu bulunanlar, duruşmalara badem kurusu ve gri renkte tulum giyerek getirilecekmiş.

Bugüne kadar geç kalınmış aynı zamanda en doğru alınmış karar ama bu kapsamın kesinlikle diğer tüm suçlara da getirilmesi gerekiyor. Tamam bir ülkenin başka ülkelerdeki vatan hainleri aracılığı ile özgürlüğünü silah zoruyla alınması en büyük suçlardan. Peki vatana ihanet, terörizm büyük suçlardan değil mi? İtin birisi gelecek askerimi, polisimi, öğretmenimi, doktorumu veya herhangi bir vatandaşımın canını alacak ve bu it bu tek tip kıyafetlerden giymeyecek! Bu şerefsizlerin yıllar önce giymesi gerekiyordu. Gerçi bana kalsa bu vatan hainlerinin nefes alması bile israftır. Bu vatan hainlerini insan hakları gibi nedenlerden dolayı idam edemiyor olabiliriz ama elimizden geldi kadar hayat şartlarını zorlamalıyız diye düşünüyorum. Mesela kadın cinayeti işleyen acizlerin tek tip kıyafetinin rengi pembe olmalıdır. Teröristlerin ise kımızı beyaz olmalıdır diye düşünüyorum.

Ayrıca tek tip kıyafet uygulamasının yanında isimleri yerine numara verilmelidir ve hitap edileceği zaman numaraları ile seslenilmelidir. İsimlerini unutturmak gerek bunlara.

696/KHK Resmi Gazate İNDİR

Bu karar bir çok kişinin hoşuna gitmeyecektir. Vatan haini şerefsizler tüm sosyal ağlarda birlik olup devlete yüklenmeye çalışacaklardır. Bu soysuzlar insanlık onuruna aykırı gibi safsata ile utanmadan yürüyüş falanda yapar. Şehit ettiklerinin onurları yoktu ya, onların yaşamaya hakkı yoktu ya…

Peki cezaevinde bu kıyafetleri giymeyi reddeden olursa ne olacak. Onlarada ziyaretçi yasağı yada hücre cezası verilecekmiş.

YORUMLAR

  1. Bence terör örgütü ve yüz kızartıcı suçlardan mahkum olanlara bu kıyafetler giydirilsin en azından kendini kahraman ilan edemez.

  2. Bende destekleyenler arasindayim bir daha hero kazasi yasanmamali.hatta cocuk istismarcilari da uygulamaya tabi tutulmali

  3. ben destekliyorum valla böyle bir uygulama çok güzel olur.

  4. Bir daha kesinlikle görmek istemediğim hero yazısına kesin çözüm geldiği için ülkem adına çok seviniyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.