İnstagram Son Görülme Özelliğini Kapatma ( Resimli Anlatım )

Arkadaşlar artık İnstagram ‘a DM son gürüntülenme özelliği geldi. Şimdiden millet ”Instagram ‘da son görüntülenme nasıl kapatılır? Son görülme instagram nasıl kapatılır? ” diye arama yapmaya başlamışlar.

Facebook, Whatsapp gibi diğer haberleşme ve sosyal ağlarda son görüntülenme özelliği vardı. Bu özelliği istemeyenler instagram ‘ı kullanmayı tercih ediyordu. Artık orada da rahat edemeyecekler çünkü Mark Zuckerberg son görüntülenme özelliğini instagramada getirdi. Bu özellik bir çok eşleri, sevgilileri zor duruma düşürecek gibi. Örneğin ” bu saatte neden online görünüyordun çabuk hesap ver ” diyenleri göreceksiniz gibi. Neyse ki bu özelliği kapatma özelliğide koymuşlar ama bu kıskanç kişileri durduramaz. Bu seferde  ” neden kapattın o özelliği ” diye hesap soracaklardır. Bu konu için çok güzel bir atasözü geliyor aklıma ” İki ucu boklu değnek ”

Instagram Son Görülme Özelliği Nasıl Kapatılır?

  • Hesabınıza giriş yapın
  • Profilinizin resmine tıklayın ve sağ üst köşedeki alt alta üç noktaya tıklayınız
  • Aşağı doğru indiğinizde ” Hareket Durumunu Göster ” butonunu göreceksiniz. Buna tıklamanız yeterlidir.

NOT: Eğer son görüntülemeyi kapatırsanız, sizde başka kullanıcıların son görüntülenmesini göremezsiniz.

25 Aralık 2018

AGİ Nedir?

YORUMLAR

  1. Bende tam bu konuyu arıyordum. Bu son güncelleme ile resmen sevgilim ile tartışmalara başladıydık. Sayenizde instagram son görülme özelliğini kapatmayı öğrendim.

  2. İnstagram da bu aralar baskı altındaydım. İnstagrama gelmiş olan bu son görülme özelliği oldukça can sıkıcı bir durumdu. Çok teşekkürler

  3. Instagram son görülme kapatma özelliği güzel bir şey ama bu özellik ilişkilerde can sıkacak gibi duruyor. ��

  4. İnstagram son görülme özelliği kapatma seçeneği olduğunu bilmiyordum. Benim için çok iyi oldu öğrendiğim. Teşekkürler

  5. Instagramda su saatte neden onlineidin. Facebook ta neden online idin tartismalarini bu sefer neden son gorulmeyi kapattin tartismasi alacak. Ben hic kullanmamayi tercih edenlerdenim. Bu yuzden kafam rahat.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.