İnanın nasıl başlayacağımı, neler yazacağımı bilemiyorum.
Öncelikle burada yazmama vesile olan canım arkadaşım Kahveci‘ye teşekkürlerimi borç bilirim. Vesile dediysem öyle bildiğiniz gibi değil, düpe düz bende o ışığı görüp yazmam konusunda fikirlerini alelade dile getiren bi arkadaş:)) Neyse konumuz bu değil tabii ki.
Mesela şuan uzaylılardan bahsetmeyi çok isterdim(uzaylılara bayılırım). Ya da aşk hayatımdan, belki de aşkın ta kendisinden. Ya da 5. boyuttan ki bu çok çok önemli. Parantez içine alacağım çok fazla konu var, şuan gündemimize (en azından benim) en yakın şeylerden bahsettim ki yazılarım ilgi çeksin :)))
Belirli bir yaşa gelince farkındalıklar tam olarak yerine oturmuş oluyor mu sizce? Bana kalırsa olmuyor. Neden olsun ki zaten. Ben 25 yaşımda olduğumda o yaşın gerektirdiği şeyleri yaşayacağım illa ki. Farkına varacağım şey sağa sola salladığım, büyüdum ben, olgunlaştım ve neler neler yaşadım palavraları olacak. Ee be arkadaşım sen zaten 25 yıl yaşamışsın zamanın hayatın bu kadar yıl kısıtlı, ne diye 40 yaşında insanın çektiği zulmü çektın? Demezler mi? Peki sen 27 yaşına geldiğinde kendine söylemiyecek misin, 25 yaşımda ne salakmışım diye?
Demek oluyor ki insan her yaşını gerektirdiği gibi yaşamalı. Ne eksik ne fazla. Zaten dününü beğenmiyorsun bari geleceğini mahvetme. (Ayrıca bunlar,yaşam koşulları, aile şartları, kültür farklılıklarına göre değişebilir. Ben buraya her yaşımda yazarım. Fakat 5 yıl sonra dönüp bunları okuduğumda; neyin kafasını yaşamışım yeaaa diyee güleceğim aptal aptal :)))) Ben şuan bunu istiyorum ve yapıyorum yaşımın verdiği olgunlukla 😜 Uzaylılardan yaş hesaplamalarına geçiş hızım harika.. Aklıma takılıyordu iyi oldu böyle.
Ne olursa olsun yaşınızı yaşayın. Eceliniz gelmediyse ucunda ölüm yok, pişmanlık var ve bu hiçte hoş olmuyor..
Bu Yazıya Tepkin Ne Oldu ?
İlk yazın için süper giriş tebrik ederim. Şimdiden yazılarını merakla bekleyen bir abonen oldu. 🙂