Ucuz Et Satan Marketler Hangileri?

Bugün tüm Türkiye ‘yi ilgilendiren bir haber vermek istiyorum arkadaşlar. 02.11.2017 tarihinden itibaren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ucuz et için 2 market zinciri ile anlaştı.

Türkiye ‘de ne yazıkki kurban bayramından, kurban bayramına et yiyebilen aileler var. Bu haber tam düşük gelir seviyesine sahip ailelerimiz için sevindirici bir haber.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından yapılan açıklamada, “A101 ve BİM firmalarıyla sözleşmeler imzalanmıştır. Sözleşme gereği, bu firmalara kurumumuzdan karkas et sevkiyat işlemlerine bugün itibariyle başlanacaktır” denildi.

Neden A101 ve BİM ile anlaşıldı?

Açıklamaya göre ihaleye 8 firma katılmış arkadaşlar ama en önemli kriter 81 ildede şubesi olan ve bu şubelerde ürünü satmayı garanti eden firmaları seçmişler.

En Ucuz Etin Fiyatı Ne Olacak?

KDV dâhil kıyma 29,00 TL/Kg ve kuşbaşı 31,00 TL/Kg fiyatlarla Türkiye’nin 81 ilinde satışa çıkacakmış arkadaşlar.

SONUÇ: Gerçekten güzel bir haber arkadaşlar. Durumu olmayan ailelerimiz için inanın çok sevindim. İnşallah daha da düşer bu fiyatlar. Hükümetin bu et fiyatları konusunda çok sıkı çalışmaları olduğunu okumuştum. Tahminlerimce bu et fiyatları dahada ucuzlayacaktır.

GÜNCELLEME: 15.05.2018 tarihinde artık ucuz et tüm migros marketlerinde de satılacak.

21 Aralık 2017

TANIMAK

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.