Adana Ortadoğu Hastanesi Sezeryan Ücreti ( Güncel Fiyatlar )

Merhaba arkadaşlar geçen hafta Adana Ortadoğu Hastanesin de eşim sezeryan ile doğum yaptı. Şuanda ikiside çok şükür iyiler. Ortadoğu Hastanesine ilk muaneye gitmeden önce yani 4-5 ay önce internet üzerinden muane ücretleri ve sezeryan doğum fiyatları hakkında araştırma yapmıştım ama kesin bir bilgiye erişememiştim. Olan bilgilerde ya eski bilgilerdi yada güvensiz bilgilerdi. Bende doğumdan sonra kesin ve güncel bilgileri kullanıcılarımıza aktarim diye düşünmüştüm.

Adana Ortadoğu Hastanesi Sezeryan Ücreti 2018

Arkadaşlar eşim 03.01.2018 tarihinde Ortadoğu hastanesinde epidural anestezi ile sezeryan ameliyatını 1550 TL ‘ye olmuştur. Kredi kartı geçiyor ama tek çekim olarak şekilde. Ödemeyi eşinizin sezeryan ameliyatı olacağı gün veznene yapıyorsunuz. Ameliyatımız sabah çok erken veya çok geç saatlerde ödemeyi nasıl yapacağım diye düşünmeyin vezne 7/24 açık arkadaşlar. Daha önceden Adana Ortadoğu’da dogum yapanlar varsa yorum yaparak, gelecekte ki anne adaylarına yol gösterebilirler.

Ayrıca muane ücretleri ve doktorumuz hakkında genel bir makale hazırlayıp sizlerle paylaşacağım arkadaşlar. Şuan küçük canavar yüzünden pek vakit ayıramıyorum 🙂 kusura bakmayın. Aklına takılan sorular olursa lütfen sorunuz.

YORUMLAR

  1. öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allaha, vatana millette anasına babasına hayırlı bir evlat olarak yetişsin inşallah. ücret pahalı mı ucuz mu karar veremedim. emsallerini de paylaşırsanız daha aydınlatıcı bir makale olur. İnsanlarda net bir karar verebilir.

  2. Normal doğumu ise ortalama 1000 lira civarına yapıyorlar. Ameliyat masrafı falan olmayınca fiyatı daha düşük oluyor ama içiniz gidiyor beklerken. Allah hepimize çocuklarımızı bağışlasın. Sizi de ayrıca babalığınızdan dolayı tebrik ederim.

  3. Çok iyiymiş bence fiyat açısından gayet uygun, bu arada Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun 🙂

  4. Suanda tamamen farkli bu suan normal dogum 1900 tl sezeryan 1800 tl diyorlar bu nedir ben anlamadim bukadar da olurmu insaf

  5. O kadar artmaması lazım hocam. 6 ayda 300 TL koymuşlar eğer sizin dedikleriniz doğruysa.

  6. Bu ücretler sigortalı için mi sigortasız için mi malum çok farklılık gösterebiliyor

  7. Sigortalıyım ama Türkiye 'de sigortasız kaldı mı hocam? Herkes GSS yaptırmak zorunda. Zaten durumu iyi değilse devlet otomatik yapıyor diye biliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.