Profesör ‘ün Günlüğü 2017

Merhaba arkadaşlar 2017 yılını arkamızda bıraktık. Peki bu zaman aralığında blog olarak neler yaptık acaba?
 İlk yazımı 16.09.2017 tarihinde yazmışım yani 2017 yılı bizim için 4 aydan ibaret 😋. Peki bu 4 aylık süre zarfında neler yaptık? Blog sitemiz bu 4 aylık süre içinde 25 bin kişi tarafından ziyaret edilmiş. 66 makale yazmışız, bu makalelerimize değerli ziyaretçilerimizden 44 yorum yapılmış.

Profesörün Günlüğü ile 2017 yılında yeri geldiği zaman gülmüşüz yeri geldiği zaman ağlamışız yeri gelmiş sinirlenmişiz. Aynı zamanda insanları tanımışız. İnsanları gerekli tehlikeler hakkında uyarmışız. Geleceğimiz hakkında yorumlarda bulunmuşuz. Gerektiği zaman eleştirilerde bulunmuşuz aynı zamanda övmüşüzde. İçimizi dökerek felsefe bile yapmışız. Ziyaretçilerimiz için önerilerde bulunmuşuz. Geleceğimiz için el ele vermişiz. Projelere destek vermişiz. Bir çok konu hakkında bilgi vermişiz. Önerilerde bulunmuşuz. Gündem hakkında yorumlarımızı sizlere aktarmışız. Yazarlarımızdan birbirinden güzel makaleler paylaşmışız. Hem kendimiz için hemde sizler için elimizden geleni yapmışız.

Yaptıklarımızı inşallah beğenmişsinizdir. Önümüzdeki yıllar daha güzel işler yapacağız inşallah, desteklerinizi bizden esirgemeyin.

YORUMLAR

  1. Umarım daha nice başarılara devam edersiniz, bloğunuzu sık sık ziyaret ediyorum be paylaşımlarınızı da beğeniyorum. Okurken keyif aldığım konularınız var Teşekkürler 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.