Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan Şampiyonu Kim Olur?

Merhaba arkadaşlar, bugün 2019 Survivor Ne Zaman Başlayacak? Diyen hayranlar için güzel haberlerim var.  Survivor Şubat 2019 tarihinde Türkiye – Yunanistan arasında olacak şekilde başlayacakmış. Bir Survivor izleyicisi olarak bu haber beni baya heyecanlandırdı. Sebebi belirli zaten, Yunanistan la olan geçmişten gelen bir rekabet duygusu diyelim.

Bu haber aynı zamanda bende bir şaşkınlık oluşturdu çünkü Acun bir programında  ” 2006 yılında yapılan ilk Türkiye – Yunanistan arasında ki oyunlarda çok gerginlik olduğunu, neredeyse savaş çıkacağını, hatta Yunan sunucuyu annesinin arayıp şu Türkleri yenemediniz mi diye sitemlerde bulunduğunu ” söylemişti. Bunun üzerine bir daha iki ülkeyi karşı karşıya getirmez diye düşünüyordum. Ama Acun gene herkesi şaşırttı.

Acun Ilıcalı katıldığı bir programda Survivor 2019 için  “Survivor’da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak. ” bunları dedi arkadaşlar.

Tabi ki ortak yayın olmayacak çünkü Yunanistan ‘ın etik anlayışı farklı olduğu için büyük ihtimal bayan oyuncuları ada da bikinili gezecektir. Bunun için her ülke ayrı montaj yapıp yayınlayacaklardır.

Survivor 2019 Türkiye Takımının Yarışmacıları

Burada yarışmacılar hakkın da kendi düşüncelerimi paylaşacağım arkadaşlar. İsteyenler kendi yorumlarını ekleyebilir. Geçen seneki tüm tahminlerim tuttuğu için bu senede heyecanlıyım. Bakalım tahminlerim tutacak mı? Alttaki takıma bakınca gençlerden oluştuğu görüyorum. Hiç birini daha önce yarışırken görmediğim için pek bir yorum yapamayacağım gibi arkadaşlar.

Masterchef HAKAN KANIK Kimdir?
Nereli: İstanbul doğumlu
Yaşı: 1991 doğumlu
Mesleği: Aşçılık

Kendisini Masterchef yemek programından tanıyoruz. Programda devamlı kasları ile övünen genç bir arkadaşımızdır. Çok takip edip izlediğim bir program değildi ama izlediğm kadarıyla sportif bir kişiliğe ve saf birine benziyor gibi geldi bana. Bakalım bu sene Survivor ‘da neler yapabilecek.



Survivor Seda Ocak Kimdir?

Nereli: Bursa
Yaşı: 34
Mesleği: Eski milli atlet

Sanırım herkes Seda ‘nın resmini görünce Sema tekrar mı Survivor katılıyor? Düşünenler olmuştur eminim ama bu ikizi Seda arkadaşlar. Sloganı  “Korkum yok, hırsıma güveniyorum”. Vala Survivor ‘da hırs bir yere kadar güç+beceri lazım, beceri yoksa sabaha kadar parkurları hızlı gelsen ne olacak atamadıktan sonra.

Survivor Kader Karakaya Kimdir?

Nereli: Bursa
Yaşı: 22
Mesleği: Fenerbahçe takımında futbol eğitmeni

Survivor Melisa Emirbayer Kimdir?

Nereli: İzmir
Yaşı: 23
Mesleği: Milli yüzücü

Survivor Ecem Onaran Kimdir?

Nereli: İzmir
Yaşı: 29
Mesleği: Spor eğitmeni

Survivor Hikmet Tuğsuz Kimdir?

Nereli: Antalya
Yaşı: 32
Mesleği: Güreş antrenörü

Survivor Atakan Işıktutan Kimdir?

Nereli: Rize
Yaşı: 24
Mesleği: Crossfit atlet

Survivor Büşra Yalçın Kimdir?

Nereli: Tokat ( İstanbulda yaşıyormuş )
Yaşı: 21
Mesleği: Profesyonel voleybolcu
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde okuyor.

Survivor Sude Burcu Kimdir?

Nereli: İzmir
Yaşı: 22
Mesleği: Milli tekvandocu
Son iki yılın Türkiye şampiyonu

Survivor Okay Köksal Kimdir?

Nereli: Artvin
Yaşı: 31
Mesleği: Milli güreşçi

Survivor Bora Edin Kimdir?

Nereli: İstanbul
Yaşı: 34
Mesleği: Crossfit eğitmeni

Survivor Yusuf Karakaya Kimdir?

Nereli: Elazığ
Yaşı: 24
Mesleği: Profesyonel Kickboks-Muay Thai

Survivor 2019’i Önemli Olayları ve Anları

Survivor 2019 Türkiye Takımın da kimleri görmek istersiniz?

YORUMLAR

  1. Rating için kaynaklar hazır, artık ağzı açık izleyecek kitleyi hazırlamak lazım. Gelsin reklamlar.

  2. Öyle de hocam bilinçli izleyici artık bu tür adamları görmek istemiyor. Şahsen ben istemiyorum. Ben Survivor daki kazanma hırsını ve rekabetini seviyorum, onun için izliyorum.

  3. Murat ilginç bir isim olmuş, Master chef te izlerken bile tansiyonuma katkısı olan biri..
    survivorda iyice gergin bir ortam oluşturacaktır. stüdyo ortamında tutulamayan Murat; ıssız ada ortamında gerilimi hayli yükseltecektir.. alaca karanlık kuşağı ayarında yayınlar olacak.. haha ..

  4. haha aynen hocam. Tansiyonumun yükselmesi için adamı görmem yeterli. Dediğiniz gibi adada ki tansiyon ile diskalifiye olabilecek kapasiteye sahip bir yarışmacı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.