Tensei shitara Slime Datta Ken Anime İncelemesi

Evet bugün orijinal ismi Tensei shitara Slime Datta Ken, İngilizce ismi ise That Time I Got Reincarnated as a Slime olan anime dizisini inceleyeceğim. Türkçe olarak ta Bir Balçık Olarak Yeniden Doğduğum O Zaman diyebiliriz sanırım.

Tensei shitara Slime Datta Ken Konusu

37 yaşında monoton bir hayat süren Satou Mikami bir gün bıçaklanarak sokak ortasında öldürülür. Ama bu ölüm onun için son değil bir başlangıç olacaktır. Tek fark başka bir dünyada bir balçık olarak Reenkarnasyon olacak. Kendinin ne olduğunu ve nasıl bir dünyaya geldiğini anlaması zaman alacaktır. Bakalım bizim balçık canavarımız hangi dünyayı beğenecek? Bakalım canavar olmak mı yoksa insan olmak mı arasında karar verecek?

Tensei shitara Slime Datta Ken Yorum ve Eleştirilerim

Dizimiz Japon yapımı ve animasyonumuz Aksiyon, Macera, Fantezi, Büyü, ve Gizem türünde. İlk bölümü 2 Ekim 2018 yılında yayınlandı arkadaşlar. 25 dakikalık bölümlerden oluşuyor. Şuan 2. Sezon 24 bölümde son bulmuştur. 2. Sezon yayınlandı arkadaşlar. Şuan Tensei shitara Slime Datta Ken 3. Sezon ne zaman başlayacak onu bekliyoruz.

Animasyonumuz ana karakterin sonradan güçlendiği ve aynı zamanda yan karakterlerinde sıfırdan gelişimini konu alıyor. Bu gelişimler sırasında arkadaşlık bağlarını, düşmanlarla olan savaşlarını, arkadaşları için yapılan fedakarlıkları izleyeceksiniz. Eğer bunlardan birini arıyorsanız tam size göre bir anime.

Animasyon konuya direk hızlı bir giriş yapıyor arkadaşlar. Baş karakterimiz ölüyor ve fantezi dünyasına giriyor. Burada balçık olarak tekrar doğuyor. Tekrar canavar olarak doğduğu zaman bazı güçler kazanıyor. Bu güçleri ölürken kendisinin aklından geçirdiğini anlayacaksınız. Tabi 1. Sezon sonunda ölen herkes mi reenkarnasyon geçiriyor, yoksa seçilmiş kişilere mi bu hak veriliyor belirli değil.

İlgili Link: Tensei shitara Slime Datta Ken Benzeri Animeler

Bizim balçığın ismi Rimuru Tempest oluyor ve özellikleri: Avcı yeteneği ile sindirdiği her şeyi analiz edip, yediği eşyaların veya canlıların gücünü kendine aktaran aynı şekile bürünebilen, Yüce Bilge yeteneği ile her soruna ve soruya cevap bulabilen, Acı hissi olmayan, Kendini yenileyebilen, Sıcak ve Soğuktan etkilenmeyen bir balçık düşünün. Balçık bu güçlerini, hayalinde ki dünyayı yaratmak için kullanacak. Bu kadar güçlü olduğu halde kendisinden çok daha güçlü rakipleri olduğunu da unutmayın.

Animede aklınıza gelebilecek tüm fantastik canlılar bulunmaktadır. Mesela, Çağırılanlar, Büyücüler, Ejderhalar, Goblinler, Cüceler, Elfler, Orklar, Orman Perileri, Ruhlar, İblisler, Şeytanlar ve Tensei shitara Slime Datta Ken Diablo sahnesi bile var. Diablo ‘nun ne veya kim olduğunu bilmeyenler google amcaya sorabilir :). Bu kadar çeşit canlıyı bir arada ilk defa izliyorum şahsen. Ama hepsini iyi işlemişler.

Tensei shitara Slime Datta Ken ‘nin her bölümünde farklı bir aksiyon sizi bekleyecek arkadaşlar. Her bölümde yeni karakterler, yeni karakter yükseltmeleri ve yeni büyüler ile kapışmalar izleyeceksiniz. Ayrıca her zaman ki gibi *ecchi mevcut. Black Clover veya Naruto ‘yu sevenler bu animeyi de seveceklerdir eminim.

*ecchi: erotizme yakın anime türüdür.

SONUÇ: Fantastik ve büyü isteyenlerin, sıfırdan karakter gelişimi sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gerekli bir anime arkadaşlar. That Time I Got Reincarnated as a Slime imdb puanı 8.0 ( 1734 kişi oy kullanmış ). Bu animeye benim puanda 10/8.5 arkadaşlar. Çocukların izlemesi uygun değildir.

 Tensei shitara Slime Datta Ken Resimleri – Wallpaper

YORUMLAR

  1. Anime çizimleri iyi görünüyor ama konusu hiç hoşuma gitmedi. Reenkarnasyon nedir ya :)) hele en son izlediğim shingeki no kyojin'in üstüne gitmez bu anime :))
    Yine de güzel inceleme olmuş 🙂

  2. Attack on Titan sonra tabi biraz altta kalabilir ama izlemesi zevkli bir anime bence. Her bölüm ne olacağını merakla beklettiriyor.

  3. Güzel bir paylaşım olmuş, tebrikler 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.