Filistin Türkiye ‘yi Kınadı mı?

Arkadaşlar dün Filistin Türkiye Kınadı başlıklı haberleri görmüşsünüzdür. Dün tüm sosyal medyada ” Filistin Türkiye ‘yi sattı ” başlıkları trend topic oldu. Tabi ki her zaman ki gibi ülke olarak 2 ‘ye bölündük. Bir kısım Filistin bizi sattı diğer kısım ise filistin türkiyeyi kınadı yalanı atılıyor denildi. Peki gerçekte neler oldu dersiniz.

Biliyorsunuz Ülkemiz kendi sınır güvenliğimiz ve göçmen sorunu için Barış Pınarı Harekatı ‘nı 3 gün önce başlattı. Bu operasyon Dünya da büyük yankı uyardı. Avrupa ‘nın büyük bir bölümü ile ABD bu harekatı desteklemedi. Tabi ABD ‘nin kuklası olan Mısır ve ekürileri, Türkiye ‘ye tepki için Mısır öncülüğünde Araplar Birliği acil kodu ile toplama kararı aldı. Bu birliğin içinde Filistin de olduğu için doğal olarak Türkiyi ‘yi kınadı diye sosyal medyaya sunuldu. Tabi filistin türkiyeyi kınadı yalanı bir çok kişinin işine geldi ve olayı alevlendirdi.

Bugün Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki yazılı bir açıklama ile ”Filistin, Suriye’nin kuzey sınırında olanlara dair hiçbir açıklamada bulunmadı, bulunmayacak.” dedi. Ama bu açıklama bile benim için Türkiye ‘yi satmak demektir. Dünya üzerinde bir 2. Ülke daha yok ki bizden çok Filistin ‘e yardım etsin. Size yardım gönderebilmek için ülkelerle aramız bozuldu, şehitler verdik, Birleşmiş Milletleri karşımıza aldık. Peki sonuç ne oldu! Bir karınca kadar olup saflarını belli edemediler. Yazıklar olsun! Şuandan itibaren Filistin benim için bitmiştir. Sadece orada ki kadın ve çocukları ALLAH korusun.

Filistin bu bitik haliyle bile Türkiye ‘yi destekleyemiyorsa ve karşısında direniyorsa, güçlenirse vay halimize arkadaşlar. Bugün bunu anladım ne yazık ki… Şu saatten sonra İsrail ile anlaşılıp, İslam alemi için önemli bölgeleri Türkiye ‘nin korumasına bırakılarak, Filistin üzeriden desteğimizi çekmeliyiz.

21 Kasım 2017

Dünya Düz mü?

YORUMLAR

  1. Ne kadar da yalnız bir ülkeymişiz meğer, Allah askerlerimizin yardımcısı olsun

  2. Aynen hocam aynen çok yalnız ülkeyiz çok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.