Bu Sene Kim Şampiyon Olur? 2022

Bu sene kim şampiyon olur? Sorusunun tam cevabını veremeyebilirim ama kim olamayacağının garantisini verebilirim. Ayrıca astrologlara göre 2022 şampiyonu şimdiden belli olmuş durumda.

Bu Sene Kim Şampiyon Olur? 2022

Şimdi kimin şampiyon olamayacağını söyleyeyim tabiki Fenerbahçe. Şunuda eklemek isterim bunu bir fanatik Fenerbahçe ‘li olarak söylüyorum. İlk 6 haftaya baktığımızda Fener ‘de geleceğe dair tek bir ışık belirtisi yok. Hani maçlarda şöyle 15-20 dakika klas bir oyun ortaya koyarsın ve bizlere bu oyun umut verir.

Ne yazık ki Fenerbahçe ‘de şuana kadar böyle bir ışık belirmedi. Sonuçta 6 hafta geçti birde Avrupa maçı oynandı. Yani 7-8 maç yapan bir takım geleceğe dair umut vermelidir.

Şuana kadar Beşiktaşın oyununa bakıyorum maçlarda bölüm bölüm olsada göze çok güzel gelen bir oyun oynatıyor Sergen Yalçın. Eğer bu süreyi tüm maça yayma gibi bir gelişim gösterirlerse kesinlikle 2021-2022 sezonunun şampiyonu olur.

Galatasaraya baktığımızda işlerin pek iyi gittiğini söyleyemem. Sezona kötü bir başlangıç yaptılar ama Avrupa ‘da güzel bir galibiyet aldılar. Arkasına ligde kötü bir oyunla Alanya Spor ‘a yenildiler. Yani istikrarsız bir yapısı var. Ben şampiyon olabileceğini zannetmiyorum.

Astrologlara Göre 2022 Şampiyonu

Astrolog Can Aydoğmuş ‘a göre şampiyon Beşiktaş olabilir.

2021/2022 sezonu şampiyonu kim olur?’ sorusuna Astrolog Meral Çolak, ‘Trabzonspor’ şeklinde yanıt verdi. Bkz.

Astrolog Dinçer Güner ise ”2022’de Beşiktaş şampiyon olacak. Çünkü bolluk, bereket ve talih gezegeni Jüpiter; Balık burcuna geçmiş olacak yıl sonunda. Beşiktaş’ta Balık burcu aslında.” demiş.

Astrolog İlknur Azizoğlu göre 2022 sezonunda Beşiktaş şampiyon olacak.

Artık medyummu dersiniz, falcımı dersiniz bilmem ama görünüşe göre çoğunluk Beşiktaştan yana.

2021-2022 Süper Lig Şampiyonluk Oranları

İlk 4 hafta Fenerbahçe favoriydi ama 5. Hafta Beşiktaş ile aynı oranla favori oldular. Ancak 6. Haftaya girildiğinde Beşiktaş 2.70 oranla favori görülürken, eski favori Fenerbahçe ‘ye 3.05 oran açıldı. Galatasaray ise 3.50 oran ile 3. Sırada.

Peki sizce fanatik gözlüğü ile değilde objektif olarak baktığınızda bu sene kim şampiyon olur? 2022

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.