Friends: The Reunion 2021 İncelemesi

Friends: The Reunion 2021 dizisi hakkında eleştiri ve yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. Ayrıca Friends: The Reunion imdb puanı, Friends: The Reunion konusu, oyuncuları dahil olmak üzere dizi hakkında bir çok bilgi vereceğim arkadaşlar.

Friends: The Reunion 2021 İncelemesi

Friends: The Reunion Konusu

Friends dizisi tam 10 yıl sürdü ve final sahnesinde oyuncuların hepsi boş odada bir araya gelmişti. Bunun üstünden tam 17 yıl geçmiştir ve tekrar aynı odada bir araya geliyorlar. İşte bu duygu selini konu alıyor. Her şeyden önce Friends Reunion nedir? Kısacası Friends’in 2021’de çıkan tek bölümlük özel bir yeniden birleşme bölümüdür.

Friends: The Reunion Fragmanı

Friends: The Reunion Oyuncuları

  • Jennifer Aniston = Rachel Green
  • Courteney Cox = Monica Geller
  • Lisa Kudrow = Phoebe Buffay
  • Matt LeBlanc = Joey Tribbiani
  • Matthew Perry = Chandler Bing
  • David Schwimmer = Dr. Ross Geller

Friends: The Reunion Dizisi Eleştiri ve İzleyici Yorumları

Dizi ABD yapımı olup bölüm 27 Mayıs 2021’de HBO Max yayınlanmıştır. Dizi 1 saat 44 dakikadır. Bu arada Friends: The Reunion imdb puanı 8.4 ‘tür. Peki Friends Reunion kaç bölüm olacak? Arkadaşlar ne yazık ki tek bölümden oluşan özel bir birleşme olacak. Friends özel bölüm nereden izlenir? Tabi ki HBO Max ‘tan.

Friends 10 Sezonluk İnceleme Yazısı: https://www.profesorungunlugu.com/2020/05/friends-siki-dostlar-dizi-incelemesi.html

Ana kadrodaki oyuncular dizinin çekildiği Friends daireleri, Central Perk kahve dükkanı ve Friends su çeşmesi gibi mekanları ziyareti ile başlıyor. Daha sonra dizide sahne alan ünlülerin ziyareti ile devam ediyor. Ayrıca dizideki bazı bölümler tekrar canlandırıldı ve kamera arkası çekimlerden kesitlerde gösterildi.

Dizinin setine ilk gelen Dr. Ross Geller oluyor ve biraz yaşlandığını görebiliyoruz. 2. Olarak Phoebe Buffay geliyor ve o zayıflığı değişmemiş. 3. Olarak Rachel Green geliyor ve hala güzelliğinin değişmediğini görüyoruz. 4. Olarak Joey Tribbiani geliyor ve ben şok! Saçlar, göbek adam resmen doblosu olan enişte gibi olmuş. 5. Olarak Monica Geller geliyor ve Jennifer Aniston ile duygusal anlar yaşıyorlar. Tip olarak çok değişmemiş olduğunu görüyoruz. Tabiki en son olarak sete Chandler Bing geliyor. Oda Joey gibi çok değişmiş. Kilo almış ve yapılan yeni dişler bayağı sırıtıyordu. 🙂

Friends Ekibi Tekrar Toplanıyor

Çekimler ikonik çeşmenin başında yapılıyor yani dizinin giriş introsundaki çeşme. Daha sonra eski bölümlerini tekrar canlandırıyorlar. Aradan yıllar geçmesine rağmen o eski hallerine saniyeler içinde girmeleri çok iyiydi. Gerçekten çok güzel sahnelerdi. Tekrar onları görmek beni bile heyecanlandırdı.

Daha sonra karakterleri nasıl seçtiklerini tek tek anlatıyorlar. İlk seçilen oyuncu David Schwimmer, ikinci olarak Lisa Kudrow, üçüncü olarak Matt LeBlanc, dördüncü Courteney Cox, beşinci olarak Matthew Perry ve altıncı son oyuncu Jennifer Aniston olmuş.

İlerleyen dakikalarda dünya çapındaki Friends hayranlarının nasıl Friends izlemeye başladıklarını anlattığı sahneler geliyor ki her çeşit insanı görebileceksiniz. Daha sonra seyircilerden sorular alıyorlar.

Bölümün 1 saatini geride bıraktığımızda karakterlerin gelişimini tek tek öğrenmiş olacaksınız. Şahsen dizideki karakterlerin çoğu düşünülenin dahada ötesine geçmiş. Bazı olayların çekilen bölümde seyircilerden gelen tepkiler üzerinde şekil verilmesini öğrenmiş olacaksınız.

Finale doğru dizide giyilen kostümlerle tekrar bir defile yapıldı. Defileyi ünlü isimler gerçekleştirdi. Final sahnesini nasıl çektiklerini ve sonrasını görüyoruz. Aynı şekilde o duygusallık ile sizinde gözleriniz doluyor. Şahsen ben öyle hissettim. Çünkü dedikleri gibi Friends aileden biri olmuştu. Umarım Friends: The Reunion 2021 incelememi beğenmişsiniz.

Friends Reunion Nereden İzleyebilirim?

Friends Reunion Netflix diye aratanlar için kötü haber, bu özel bölüm Friends Reunion HBO Max ‘ta yayınlanmıştır. Sorusunun cevabını almış oldunuz sanırım.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.