Digiturk Cinemaximum Ön Gösterim Kampanyası

Bugün Digiturk Ön Gösterim Cinemaximum kampanyası çerçevesinde, yarın vizyona girecek olan Doğu Ekspresinde Cinayet filmini tüm Türkiye ‘den önce eşim ile izledik. Kampanyayı ve filmi elimden geldince anlatmaya çalışacağım.

Digiturk Cinemaximum Ön Gösterim Kampanyası

7 Kasımda Digiturk ‘ten gelen mesaj ile kampanyaya katılmak için mesaj attım ve hemen cevap geldi. 9 Kasım saat 19.15 ‘te çift kişilik davetiye kodu geldi. Tabi önce bunu teyit etmek için Mars Cinemayı aradım durumu anlattım. Tabi müşteri hizmetleri ‘nin bu durumdan haberi olmadığı ortaya çıktı. Sinemaya gidip orada Dijiturk standını görünceye kadar içim rahat değildi.

Neyse direk standın yanına gidiyorsunuz orada sizi güler yüzlü bir personel karşılıyor. Elinde bir isim listesi var, yani size gelen davetiye kodu ile başkası yerinize gidemiyor. İşleminiz bitince size iki tane kart veriyor. Bu kart ile ücretsiz popcorn ve içecek alabiliyorsunuz. Bu bonus bir hediyeydi bunun için ayrıca teşükkür ediyoruz.

Film başlamadan önce merkezden gelen dijiturk personeli ufak bir konuşma yaptı. Bu uygulamanın sadece İstanbul ‘da yapıldığını şuanda ilk olarak İstanbul dışı bir ilde yani Adana ‘da yapıldığını söyledi. Bundan sonra her ilde ön gösterim filmler yapılacakmış. Görevli bayan arkadaş ( ismini unuttum kusura bakmasın ) o kadar ilgiliydiki filmi izleye gelen seyircilerin bazıları şımardı. Örneğin görevli ”bir eksiğiniz var mı?” dediğinde. Bir beyfendi ”verdiğiniz popcorn menünün yanında su veya soda verilmedi” dedi. Tabi eşim ve ben birbirimize baktık yok artık dedik! Bayan görevli arkadaşımız bizim eksiğimiz olup olmadığını sormak için film başlamadan önce 3 dk zaman istedi. Gene aynı beyfendi ” bazı arkadaşlarımız çocuklarını evde bıraktı çabuk olabilir miyiz ” dedi. Tabi gene yuh be dedik! Sanırım bu beyfendi önceden hiç sinemada filme gitmemiş. Normal şartlarda ücretini ödeyip izlediğimiz filmler başlamadan en az 15 dk reklam, 10 dk ‘da fragman izlediğimizi bilmiyor sanırım. Bunlara rağmen personel arkadaş su isteyene suyunu getirtti. Hatta davetlilerden biri ücretsiz popcorn menü verildiğinden habersiz, ücretiyle menü almış. Bunu duyunca bayan personel menünün ücretini geri iade ettirdi firmaya.

Gerçekten bu güzel gün için digiturk ekibine teşşükkür etmek istiyorum.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.